Vi sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det.
Med anledning av covid-19 Har du frågor om kurser, t. ex om kursen blir av eller inte, vänd dig direkt till kursproducenten. Kontaktuppgifter finns i kursbeskrivningen i avsnittet med praktisk information.

Trogen kund-rabatt

Certifierar du fler än 10 kurser under 2019 får du 10 procents rabatt på samtliga certifieringar av kurser med fasta kurstillfällen under 2020. Certifierar du fler än 20 kurser under 2019 får du 20 procents rabatt på samtliga certifieringar av kurser med fasta kurstillfällen under 2020.

Expertstöd från Lipus

Funderar du på att starta kurser som vänder sig till läkare och behöver hjälp i uppbyggnadsfasen? Lipus har lång erfarenhet av kursverksamhet och erbjuder expertis på konsultbasis. Vi skräddarsyr ett upplägg efter dina behov!


Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer:
Brigitte Benecke
08-502 57 303
brigitte.benecke@lipus.se

Specialpris på Läkartidningens utskick

Lipus har i samarbete med Läkartidningen tagit fram ett förmånligt pris för dig som har certifierat din kurs och vill marknadsföra den i Läkartidningens utbildningsmejl som skickas till 43 000 mottagare varje vecka.

När du certifierar en kurs hos Lipus får du 70 procents rabatt på en annons för den aktuella kursen i tre utskick. Priset är 5 900 kronor (exkl moms).

Er logotyp, Lipus märke för certifierad kurs samt en länk ingår i priset.

För information och bokning kontakta Läkartidningens marknadsavdelning:

08-790 35 60