Vi sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det.
Nytt verktyg för kurscertifiering på gång! Under tiden kan det förekomma tillfälliga driftstörningar i nuvarande verktyg

Marknadsföring med vår kursbevakning

När en kurs blir certifierad publiceras den i vår kurskatalog. Dessutom läggs kursen in i vår prenumerationstjänst för bevakning av kurser. I vår kursbevakning skickas information om nyligen certifierade kurser ut varje vecka till dem som valt att bevaka dessa via mejl. De som valt att bevaka kurser gör detta efter deras specialiteter, så i vår kursbevakning når du potentiella kursdeltagare. 

Marknadsföring med Läkartidningens utbildningsmejl

Utöver vår prenumerationstjänst för bevakning av kurser så har du nu även möjlighet att nå ut med din certifierade kurs i Läkartidningens utbildningsmejl. Lipus har i samarbete med Läkartidningen tagit fram ett specialpris för dig som har certifierat din kurs och vill marknadsföra den i Läkartidningens utbildningsmejl, som skickas till cirka 43 000 mottagare varje vecka. Som utbildningsarrangör och kursproducent har du här möjlighet att annonsera kurser och utbildningar rakt in i målgruppen läkare.

Pris för att annonsera icke Lipuscertifierade kurser i Läkartidningens utbildningsmejl är 19 900 kr för tre utskick. Priset för att annonsera Lipuscertifierade kurser är 5 900 kr för tre utskick.

Er logga + Lipus märke för certifierad kurs samt länk ingår i priset.

För information och bokning kontakta Läkartidningens marknadsavdelning:
marknadsinfo@lakartidningen.se eller 08-790 35 60.

Moms tillkommer. Priserna gäller tills vidare.