Hoppa till innehåll
Lipus.se / Kurscertifiering / Så marknadsförs din kurs

Så marknadsförs din kurs

Det här ingår när du certifierar en kurs hos Lipus.

Synlighet i Lipus sökbara kurskatalog

Kursen publiceras i Hitta kurser, Lipus sökbara kurskatalog. För läkare som söker efter aktuella kurser att gå är Hitta kurser ett självklart val, med upp till 700 besök i veckan. 

Med i Lipus kursbevakningstjänst

Din kurs ingår också i Lipus kursbevakning, en kostnadsfri prenumerationstjänst där presumtiva kursdeltagare registrerar sig för kursutskick inom sitt intresseområde. I dagsläget har tjänsten cirka 1 000 prenumeranter.  

Lipus-märke för marknadsföring

Du får tillgång till Lipus röda märke för certifierad kurs. I vår senaste kvalitetsundersökning angav 91 procent av de svarande kursgivarna att Lipusmärket är en kvalitetsstämpel som används i marknadsföringen.

Tilläggstjänst

Nå 41 000 mottagare med läkartidningens utbildningsmejl

Varje vecka skickar Läkartidningen ut ett utbildningsmejl till 41 000 mottagare, varav 36 000 är medlemmar i Svenska Läkarförbundet. När du certifierar en kurs hos Lipus får du 60 procents rabatt på en annons som går ut i tre utskick av utbildningsmejlet. Priset är 7 300 kronor (exkl. moms). Er logotyp, Lipus märke för certifierad kurs samt en länk ingår i priset. För information och bokning kontakta Läkartidningens marknadsavdelning på marknadsinfo@lakartidningen.se eller 08-790 35 60.