Hoppa till innehåll
Lipus.se / Nyhetsarkiv / SPUR-inspektörsutbildning 11 mars

SPUR-inspektörsutbildning 11 mars

Publicerad

Uppdatering 27 januari:  Kurstillfället 11 mars är fullbokat. Nästa utbildningstillfälle är 15 april, klicka här för att läsa mer.

Som SPUR-inspektör bidrar du till att säkerställa en god utbildningsmiljö för ST-läkarna inom din specialitet. Du får också en bred erfarenhet i hur andra verksamheter arbetar och kan på så sätt dela med dig av goda exempel. Det är respektive specialitetsförening som utser sina inspektörer och Lipus ersätter dig för varje genomfört uppdrag.

När: E-utbildning som tar cirka fem timmar samt ett obligatoriskt avslutande webinarium 11 mars 2021. E-utbildningen genomför du den tid som passar dig, du får tillgång till kursen vid anmälan.
Vad: Du kommer under utbildningen få teori kring hur en kvalitetsgranskning går till samt få öva praktiskt med individuella uppgifter.
Tid webinarium:
Klockan 11.00-13.00. Länk till mötet kommer en vecka innan.
Hur: För att bli SPUR-inspektör måste du först rekommenderas av din specialitetsförening. Om du inte vet vem din förenings SPUR-samordnare är, kontakta oss på spur@lipus.se så hjälper vi dig.
Kostnad: Utbildningen är avgiftsfri.
Kursledare: Mattias Bjarnegård och Minka Wikström
Anmälan: Välkommen med din anmälan senast 9 mars till spur@lipus.se. Max antal deltagare är sju personer.

Vill du veta mer om hur det är att vara SPUR-inspektör? Kontakta oss på spur@lipus.se. Du hittar också mer information här.