Vi sparar data i cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Träffa oss på FSL 8-10 september

Lipus finns både i en digital monter och har representanter på plats i Malmö Arena.
Vår vd Anna Nyzell kommer att medverka i två seminarier under Studierektorstorsdagen, klicka här för att se programmet. Du kan chatta med oss under hela kongressen och vill du träffa Anna Nyzell eller projektledaren Minka Wikström på plats i Malmö är det bara att mejla oss på spur@lipus.se för att boka en tid.
Välkomna!
30 mars 2022
Under fjolåret tog efterfrågan på SPUR-granskningar ny fart och Lipus tecknade nya avtal med flera regioner. I takt med att samhället öppnade upp kunde vi återgå till att granska på plats. Under året sjösattes ett Advisory Board för kursgranskningen och Lipus tecknade efter sommaren ramavtal med Socialstyrelsen gällande SK-kurser för kursåren 2023-2026.
14 januari 2022
För dig som vill bidra till att ST-läkarna i din specialitet får en bra utbildning ges två möjligheter att bli SPUR-inspektör i vår, 10 februari samt 1 mars.
1 november 2021
Samtliga ST-utbildande enheter i regionen ska SPUR-granskas under 2022 och 2023. "Vi vill försäkra oss om att ST-utbildningen håller den kvalitet vi vill ha här i regionen", säger Ann-Kristin Rönnberg, utbildningschef FOU, Region Örebro.